Хіба можна обійти стороною кабачок в самий розпал його сезону? Це не тільки корисний і дієтичний овоч, а й універсальний. Сьогодні готуємо котлети.
Кабачкові котлети
Інгредієнти:
- 1 невеликий кабачок
- 100 мл кефіру
- 1 яйце (+ще 1 для яєчні)
- 150 г борошна
- Оливкова олія
- 2 ч. л. цукрової пудри
- сіль
- Чорний перець
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Натріть кабачок на крупній тертці і відіжміть зайвий сік.
- Змішайте у великій мисці тертий кабачок, кефір, яйце і борошно. Приправте тісто цукровою пудрою, чорним перцем і сіллю.
- Розігрійте в сковороді оливкову олію і підсмажте котлетки, викладаючи столовою ложкою тісто на сковороду.
- Готові котлети викладайте на паперовий рушник – так вийде зайвий жир.
- Подавайте кабачкові котлетки з яєчнею.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати шоколадні кекси з кабачками. Крім цього, сайт "Сегодня" ділився рецептом іспанської тортильї з кабачками і картоплею. Ми також повідомляли, чому влітку варто їсти більше кабачків.
Дивіться відео, як приготувати кабачковий мільфей з крабовим пюре: