Головна Сьогодні

Котлети з кабачків: рецепт Даші Малахової

Даша Малахова радить подавати кабачкові котлети з яєчнею

Хіба можна обійти стороною кабачок в самий розпал його сезону? Це не тільки корисний і дієтичний овоч, а й універсальний. Сьогодні готуємо котлети.

Кабачкові котлети

Інгредієнти:

  • 1 невеликий кабачок
  • 100 мл кефіру
  • 1 яйце (+ще 1 для яєчні)
  • 150 г борошна
  • Оливкова олія
  • 2 ч. л. цукрової пудри
  • сіль
  • Чорний перець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Натріть кабачок на крупній тертці і відіжміть зайвий сік.
  2. Змішайте у великій мисці тертий кабачок, кефір, яйце і борошно. Приправте тісто цукровою пудрою, чорним перцем і сіллю.
  3. Розігрійте в сковороді оливкову олію і підсмажте котлетки, викладаючи столовою ложкою тісто на сковороду.
  4. Готові котлети викладайте на паперовий рушник – так вийде зайвий жир.
  5. Подавайте кабачкові котлетки з яєчнею.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати шоколадні кекси з кабачками. Крім цього, сайт "Сегодня" ділився рецептом іспанської тортильї з кабачками і картоплею. Ми також повідомляли, чому влітку варто їсти більше кабачків.

Дивіться відео, як приготувати кабачковий мільфей з крабовим пюре:

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти