Форшмак з маринованою цибулею: рецепт апетитної закуски від Григорія Германа

7 листопада 2018, 09:35
Ведучий готує знаменитий рибний паштет на свій манер

Форшмак від Григорія Германа Фото: facebook.com/germancooks

"Я вніс деякі зміни до класичного рецепту форшмака. Тут цибуля маринована, потім поясню навіщо. І ще я роблю форшмак без вершкового масла. А так – абсолютно класичний гехакте херінг, паштет з рубаного оселедця", – написав ведучий каналу "Україна" Григорій Герман в своєму Facebook.

Форшмак з яблуками і маринованою цибулею від Григорія Германа

Реклама

Складові:

  • оселедець – 4 філе
  • яйця – 2 шт.
  • батон – 1/2 буханки
  • яблука кислі – 2 шт.
  • маринована цибуля – 50-100 г (за смаком)
  • молоко -100 мл
  • сіль
  • цукор
  • лимонний сік

Рецепт приготування:

  1. Варимо яйця круто, чистимо яблука. Ріжемо батон, зчищають з нього скоринку і замочуємо в молоці.
  2. Дістаємо блендер. Закидаємо в нього 3 філе оселедця і яблука. Тиснемо на кнопку. Злегка віджимаємо батон. Закидаємо в блендер. Тиснемо на кнопку. Чистимо яйця, закидаємо в блендер і тиснемо.
  3. Тепер додаємо мариновану цибулю – вона додає легку нотку солодощі.
  4. Додаємо останнім філе оселедця. Інша маса перетворилася в однорідний паштет, а це, останнє філе, додасть фактурні шматочки оселедця.

"Регулюйте крупність помелу на свій смак. І так, я знаю, що форшмак має бути порубаний ножем і пропущений через м'ясорубку. Але блендер швидше!", – каже Григорій Герман.

Реклама

Нагадаємо, раніше Григорій Герман ділився рецептами карпатської грибної юшки та солодкої шоколадної ковбаски.

Дивіться відео, як приготувати курку по-китайськи від Григорія Германа: