Форшмак від Григорія Германа Фото: facebook.com/germancooks
"Я вніс деякі зміни до класичного рецепту форшмака. Тут цибуля маринована, потім поясню навіщо. І ще я роблю форшмак без вершкового масла. А так – абсолютно класичний гехакте херінг, паштет з рубаного оселедця", – написав ведучий каналу "Україна" Григорій Герман в своєму Facebook.
Форшмак з яблуками і маринованою цибулею від Григорія Германа
Складові:
- оселедець – 4 філе
- яйця – 2 шт.
- батон – 1/2 буханки
- яблука кислі – 2 шт.
- маринована цибуля – 50-100 г (за смаком)
- молоко -100 мл
- сіль
- цукор
- лимонний сік
Рецепт приготування:
- Варимо яйця круто, чистимо яблука. Ріжемо батон, зчищають з нього скоринку і замочуємо в молоці.
- Дістаємо блендер. Закидаємо в нього 3 філе оселедця і яблука. Тиснемо на кнопку. Злегка віджимаємо батон. Закидаємо в блендер. Тиснемо на кнопку. Чистимо яйця, закидаємо в блендер і тиснемо.
- Тепер додаємо мариновану цибулю – вона додає легку нотку солодощі.
- Додаємо останнім філе оселедця. Інша маса перетворилася в однорідний паштет, а це, останнє філе, додасть фактурні шматочки оселедця.
"Регулюйте крупність помелу на свій смак. І так, я знаю, що форшмак має бути порубаний ножем і пропущений через м'ясорубку. Але блендер швидше!", – каже Григорій Герман.
Нагадаємо, раніше Григорій Герман ділився рецептами карпатської грибної юшки та солодкої шоколадної ковбаски.
Дивіться відео, як приготувати курку по-китайськи від Григорія Германа: