Якщо ви шукаєте рецепт ситного, смачного і не дуже складного в приготуванні обіду, візьміть на замітку пасту з ковбасками, квасолею і томатним соусом від ведучого телеканалу "Україна" Григорія Германа.
Тальятелле з ковбасками
Складові:
- Тальятелле – 100 г
- Томатна паста – 50 г
- Цибуля – 1 середня
- Часник – 4 зубчики
- Оливкова олія – 20 мл
- Біле вино – 50 мл
- Ковбаски білі – 2 шт. (160 г)
- Ковбаски копчені – 200 г
- Квасоля в томатному соусі – 1 банка (400 г)
- Тертий сир пармезан – 50 г
- Базилік – кілька гілочок
Рецепт приготування:
- Закип'ятіть воду, додайте пасту і варіть на хвилину менше, ніж зазначено на упаковці. Відкиньте на друшляк, частина води збережіть.
- На сковороді з маслом підрум'яньте два зубчики часнику, викиньте.
- На часниковому маслі обсмажте подрібнену цибулю.
- Ковбаски наріжте і відправте до цибулі на дві хвилини. Вони повинні обсмажитися до невеликої скоринки.
- Додайте квасолю і тушкуйте 3 хвилини. Влийте вино і томатну пасту.
- Потім додайте тальятелле і перемішайте. Якщо соус густий, додайте воду, в якій варилася паста. Прогрійте протягом хвилини.
- Посипте тальятелле пармезаном і подавайте.
Нагадаємо, раніше Григорій Герман ділився рецептами карпатської грибної юшки та солодкої шоколадної ковбаски.
Дивіться відео, як приготувати курку по-китайськи від Григорія Германа: