Зимовий салат з буряка і оселедця з яблуком

3 лютого 2020, 12:09
Смачний і корисний салат з оселедцем

Салат з буряка з оселедцем

Щоб приготувати салат з оселедця, потрібно ретельно очистити рибу, прибравши всі кісточки. З слабосоленої рибою в салатах відмінно поєднуються варені овочі (картопля, буряк, морква), яйця, зелені яблука і пряні трави.

Дивіться відео, як вибрати смачну і безпечну оселедець:

Реклама

Заправляти салат з оселедця можна майонезом, сметаною, оливковою олією або домашнім соусом вінегрет.

Читайте також:

Реклама

Салат з оселедця і буряка

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 204 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 1 маринований оселедець
  • 1 буряк
  • 1/4 червоної цибулини
  • Кілька гілочок кропу
  • 1/2 яблука Гренні Сміт
  • 1 ст.л. каперсів
  • 1 яйце
  • 2 ст.л. сметани
  • Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

  1. Оселедець вийняти з маринаду і нарізати тонкими скибочками.
  2. Відварений або запечений буряк почистити і подрібнити.
  3. Червону цибулю почистити і нарізати.
  4. Кріп помити і подрібнити.
  5. Яблуко помити і дрібно нарізати або натерти на тертці.
  6. Яйце відварити круто, нарізати кубиками.
  7. Перемішати всі інгредієнти у великій мисці.

З чим подавати салат

Салат можна їсти разом зі свіжим хлібом, крекерами або хрусткими хлібцями.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати бурякові млинці з цільнозерновий борошна. "Сьогодні" також ділилися рецептом салату з буряка з куркою та горіхами .