Головна Сьогодні

Рецепт салату з маринованого оселедця з гарбузом і буряком

Незвичайний салат з оселедця від Даші Малахової

Домашній маринований оселедець в поєднанні з вареними овочами – відмінне блюдо для зимової вечері. Подавайте його разом з скибочками чорного або бородинського хліба.

Дивіться відео, як приготувати маринований оселедець по-шведськи:

До речі, тут використовується незвичний маринад для оселедця – кавовий.

Салат з маринованої оселедцем і овочами

Час приготування:

  • більше 3-х годин

Калорійність:

  • 114 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 1 філе слабосоленого оселедця
  • 25 мл міцної кави
  • 1 ч. л. гірчиці
  • 1 ч. л. цукру
  • Рослинна олія
  • Сіль

Для овочевого салату:

  • 150 г гарбуза
  • 150 г буряка
  • 150 г картоплі
  • 1 яйце
  • 1/2 червоної цибулини

Спосіб приготування:

  1. Розчиніть цукор і сіль в каві. Змішайте каву з гірчицею і, обережно збиваючи, тонкою цівкою влийте 50 мл рослинного масла.
  2. Наріжте філе оселедця великими шматочками, залийте кавово-гірчичним соусом і поставте в холодильник на кілька годин.
  3. Відваріть яйце. Також окремо відваріть картоплю, буряк і гарбуз, дайте овочам охолонути.
  4. Очистіть відварені овочі, наріжте кубиками і перемішайте.
  5. Яйця очистіть від шкаралупи і наріжте часточками. Червону цибулю наріжте кільцями.

Як подавати салат

Кубики овочів викладіть на тарілку, зверху покладіть шматочки маринованого оселедця, кільця цибулі і шматочки варених яєць.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати бурякові млинці з цільнозерновий борошна. "Сьогодні" також ділилися рецептом салату з буряка з куркою та горіхами .

Всі подробиці в спецтемі Осіннє меню

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти