Замість гарніру: салат з капусти з огірками, помідорами і ароматною заправкою

30 серпня 2018, 11:18
Овочевий салат можна подавати як гарнір до м'ясних і рибних страв

Салат з капусти. Фото: freepik.com

Апетитний і легкий салат з капусти з огірками та помідорами, який можна приготувати за лічені хвилини.

Салат з капусти з помідорами

Реклама

Інгредієнти:

  • половина молодої білокачанної капусти
  • 1 великий червоний помідор
  • 1 великий жовтий помідор
  • 2-3 свіжих огірка
  • кілька гілочок зеленої цибулі і кропу
  • 1-2 зубчики часнику
  • трохи сушеного орегано
  • 1 щіпка меленого перцю
  • 3-4 ст. л. оливкової олії
  • 1 ст.л. лимонного соку
  • сіль, мелений перець – за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Капусту тонко нашаткувати, розім'яти руками разом з лимонним соком і дрібкою солі.
  2. Помідори порізати скибочками, огірки – кружальцями.
  3. Зелень дрібно порубати. Все перемішати.
  4. До олії додати пропущений через прес часник, спеції, добре перемішати.
  5. Заправити салат, посолити за смаком.
  6. Дати настоятися 15-20 хвилин і подавати.

Нагадаємо, раніше ми ділилися секретами приготування теплих салатів від Джеймі Олівера. Ми також писали, як приготувати салат з молодої капусти, редису та огірків.

Дивіться відео, навіщо Україні імпортні часник і капуста: