Смачно і просто: слойки з малиною і білим шоколадом

2 липня 2018, 12:02
Апетитний літній десерт

Слойки з малиною. Фото: depositphotos.com

Рецепт конвертиків з листкового тіста з малиново-шоколадною начинкою. Для цього десерту можна використовувати як свіжі, так і заморожені ягоди.

Слойки з малиною і білим шоколадом

Реклама

Інгредієнти:

  • 500 г листкового тіста
  • 200 г малини
  • 8 шматочків білого шоколаду
  • рослинна олія
  • 1 яйце
  • цукор

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Готове листкове тісто розморозити і розрізати на 8 квадратів.
  2. Викласти на кожен шматочок тіста по 6-7 ягід малини. Посипати нарізаним білим шоколадом.
  3. Скласти квадратики по діагоналі так, щоб вийшли трикутники. Краї добре защипати і притиснути виделкою.
  4. Деко для випічки застелити пергаментним папером, змастити оліцєю і викласти трикутники з тіста.
  5. Покрити слойки збитим яйцем, присипати цукром і відправити до розігрітої до 180 градусів духовки на 20-25 хвилин.
  6. Перед подачею трохи остудити.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом блонди з малиною і карамельним шоколадом. Сайт "Сегодня" також писав, як приготувати клафути з малиною і персиками. Ми також розповідали, як спекти малиновий тарт з білим шоколадом.

Дивіться відео, де знайти якісний шоколад в Україні: