Якщо ви використовуєте заморожену малину, дайте їй відтанути і злийте зайвий сік. Крім малини, ви можете використовувати ожину і чорницю.
Блонді з малиною
Складові:
- 170 г білого шоколаду з карамельним смаком
- 170 г вершкового масла
- 150 г цукру
- 130 г борошна
- 1 ч.л. розпушувача
- 3 яйця
- 1 стакан малини
Рецепт приготування:
- Білий карамельний шоколад і вершкове масло розрізати на шматочки. Розтопити в мікрохвильовій печі або на водяній бані, час від часу помішуючи. Додати цукор, перемішати.
- Трохи остудити суміш і додати яйця, ще раз перемішати.
- Всипати борошно з розпушувачем, перемішати.
- Вилити тісто в прямокутну форму, рівномірно розподілити зверху ягоди.
- Випікати в розігрітій до 180°С протягом 30-40 хвилин. Готовий десерт остудити до кімнатної температури, потім поставити в холодильник на кілька годин.
- Перед подачею розрізати блонди на порційні квадратики.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" повідомляв, що карамелізований білий шоколад став новим фуд-трендом. Ми також ділилися рецептом шоколадної сирної паски.
Дивіться відео, де знайти якісний шоколад в Україні: