Човники з сиром
Принцип страви – хачапурі по-аджарськи, але ці човники все-таки солодкі. Хоча можна готувати і без цього, адже певної солодкості їм нададуть ягоди або фрукти, які ви виберете. І якщо ви звикли поїсти на сніданок, наприклад, оладки, то спробуйте відійти від традицій і приготувати човники із сиром і грушею. Вам сподобається неодмінно.
Човники із сиром і грушею – рецепт
Інгредієнти
- готове дріжджове тісто – 500 г;
- сир – 100 г;
- яйце – 1 шт.;
- кефір – 70 мл;
- груша – 1 шт.;
- цукор або мед – за смаком;
- ягоди для прикраси.
Читайте також:
Спосіб приготування
- Яйце перетерти з цукром, додати сир, кефір і все добре пробити блендером.
- Додати нарізану грушу, перемішати.
- З тіста сформувати човники на силіконовому килимку або папері для випічки.
- Човники наповнити сирною начинкою і випікати за 180 градусів 30 хвилин.
- За бажанням прикрасити ягодами.
Також до сніданку можна приготувати ситний лаваш із маринованою куркою, сиром і овочами. Рецепт дізнаєтеся з відео.