Тости з авокадо і лососем: рецепт смачного сніданку від Катерини Бужинської

9 вересня 2020, 11:45
Ця страва має романтичну історію

У воду для яйця пашот потрібно додавати оцет

Співачка Катерина Бужинська в шоу-бізнесі вже 25 років. В ефірі програми "Смачний ексклюзив" на телеканалі "Україна" вона поділилася рецептом фірмового сніданку з незвичайною історією.

Катерина розповіла, що коли познайомилася зі своїм чоловіком Дімітаром, вирішила приготувати для нього просту, але дуже смачну і романтичну страву – яйце пашот з грінками, авокадо і лососем.

Реклама

Тости з яйцем пашот, авокадо і лососем

Ведуча Марія Мельник на співачка Катерина Бужинська / Фото: Скріншот із відео

Час приготування:

Реклама
  • 15 хвилин

Складові:

  • 2 шматочки бородинського хліба
  • 2 яйця
  • 1 авокадо
  • 4 шматочки слабосоленої сьомги
  • 1 ст.л. оцту
  • 100 г зелені
  • Сіль, перець

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Зваріть яйце пашот в підсоленій воді з оцтом.
  2. Підсмажте на сухій сковороді або в тостері хліб.
  3. Викладіть на хліб зелень і сьомгу.
  4. Наріжте авокадо, викладіть на рибу разом з яйцем пашот.
  5. Додайте спеції за смаком.

На замітку

Вперше яйця пашот почали готувати французькі кухарі в XIV столітті. Тоді цією стравою ласувала вся французька еліта.

Більш детально – дивіться в сюжеті:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом зеленого соусу з авокадо, а також розповідали, що можна приготувати з авокадо на сніданок.