У воду для яйця пашот потрібно додавати оцет
Співачка Катерина Бужинська в шоу-бізнесі вже 25 років. В ефірі програми "Смачний ексклюзив" на телеканалі "Україна" вона поділилася рецептом фірмового сніданку з незвичайною історією.
Катерина розповіла, що коли познайомилася зі своїм чоловіком Дімітаром, вирішила приготувати для нього просту, але дуже смачну і романтичну страву – яйце пашот з грінками, авокадо і лососем.
Тости з яйцем пашот, авокадо і лососем
Час приготування:
- 15 хвилин
Складові:
- 2 шматочки бородинського хліба
- 2 яйця
- 1 авокадо
- 4 шматочки слабосоленої сьомги
- 1 ст.л. оцту
- 100 г зелені
- Сіль, перець
Спосіб приготування:
- Зваріть яйце пашот в підсоленій воді з оцтом.
- Підсмажте на сухій сковороді або в тостері хліб.
- Викладіть на хліб зелень і сьомгу.
- Наріжте авокадо, викладіть на рибу разом з яйцем пашот.
- Додайте спеції за смаком.
На замітку
Вперше яйця пашот почали готувати французькі кухарі в XIV столітті. Тоді цією стравою ласувала вся французька еліта.
Більш детально – дивіться в сюжеті:
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом зеленого соусу з авокадо, а також розповідали, що можна приготувати з авокадо на сніданок.