Зелений соус із авокадо з петрушкою і часником – прекрасне доповнення до запеченого м'яса, риби і овочевих котлет, а також до пасти і салатів.
Щоб соус вийшов смачним, вибирайте тільки стиглі авокадо з маслянистою м'якоттю.
Зелений соус із авокадо з петрушкою
Час приготування:
- 10 хвилин
Калорійність:
- 270 ккал на 100 г
Складові:
- Зелень петрушки – 200 г
- Зелень кропу – 200 г
- Авокадо – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Часник – 1 зубок
- Олія – 1 ст.л.
- Лимонний сік – 1 ч.л.
- Вода – 1 ст.л.
Спосіб приготування:
- Зелень петрушки і кропу (можна використовувати свіжозаморожену зелень), часник перекрутіть на м'ясорубці разом з очищеною від кісточки і шкірки м'якоттю авокадо. Або подрібніть все за допомогою блендера.
- Додайте сіль, олію і лимонний сік і все ретельно перемішайте.
Корисна порада
Якщо соус вийшов занадто густий, розведіть його водою.
Дивіться відео, як зробити салат з авокадо з овочами:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що можна приготувати на сніданок з авокадо. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом смузі з авокадо і ківі.