Свинячі реберця в пиві на мангалі: рецепт приготування

27 липня 2020, 09:07
Готуємо соковиті свинячі ребра на грилі в пивному маринаді

Свинячі реберця на мангалі

Свинячі реберця, мариновані в пиві, – прекрасна гаряча закуска для пікніка. Якщо подати до них гарнір, вийде повноцінна гаряча страва.

Купуючи реберця, зверніть увагу на хорошу грудинку з невеликим прошарком сала. А ось кісточки з тонкими прошарками м'яса годяться тільки на супи.

Реклама

Свинячі реберця в пиві

Свинячі реберця на мангалі

Час приготування:

Реклама
  • 50 хвилин + час на маринування

Калорійність:

  • 205 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 1,5 кг свинячих ребер
  • 150 мл світлого пива
  • 50 г коричневого цукру
  • 30 г лимонного соку
  • 5 г часнику
  • 20 г кореня імбиру
  • 5 г перцю чилі
  • 100 г кетчупу
  • 15 г кінзи

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Спочатку приготувати маринад. Для цього дрібно покришити очищений часник та імбир, а також кінзу й перець чилі.
  2. В окремому посуді змішати пиво, лимонний сік, соєвий соус, кетчуп, цукор і перець.
  3. Після цього додати в пиво часник, імбир, чилі та кінзу. Замаринувати в цій суміші свинячі реберця, поставити на ніч у холодильник.
  4. Після цього обсмажити їх на вогні з обох боків протягом 30-40 хвилин.

Як подавати свинячі реберця

Подавайте запечені ребра з картоплею по-селянськи, зеленню, овочами і улюбленими соусами.

Дивіться відео, як приготувати реберця барбекю по-американськи:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом свинячих реберець по-китайськи в спеціях. Сьогодні.Lifestyle також розповідали, як запекти яловичі реберця під журавлинним соусом.