I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Рецепт свинячих реберець барбекю в духовці

Запечені реберця – сама що не є домашня зимова їжа
Телячі ребра з фруктами і медом
Телячі ребра з фруктами і медом

Свинячі реберця барбекю можна готувати в будь-який час року: влітку – на грилі, взимку – в духовці. Мінімальних зусиль і деякої уваги потребує тільки соус, але його можна зробити заздалегідь.

Дивіться відео, як приготувати макарони з копченими реберцями:

Реклама

Читайте також:

Свинячі реберця в соусі барбекю

Реклама

Час приготування:

  • 2 години

Калорійність:

  • 310 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 1,6 кг свинячих реберець
  • 1 невелика цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 400 г кленового сиропу
  • 2 ч. л. солі
  • 160 г кетчупу
  • 6 ст. л. білого винного оцту
  • 4 ч. л. гірчичного порошку
  • Свежeмолотий перець
  • Трохи вустерського соусу (кисло-солодкий соус на основі оцту, цукру і риби)

Спосіб приготування:

  1. Для соусу дрібно нарізати лyк і часник, змішати в сотейнику з іншими інгредієнтами і варити на невеликому вогні 20-30 хвилин до загустіння. Періодично помішувати, щоб не підгоріло.
  2. Реберця розрізати на шматки по 3-4 ребра, помити, обсушити серветкою і скласти в деко. Скропити парою столових ложок води і щільно накрити фольгою, щоб при запіканні не виходив пар.
  3. Духовку розігріти до 200 °C (180 ° С з конвекцією). Запікати реберця 30 хвилин.
  4. Зняти фольгу, змастити реберця соусом.
  5. Знову поставити в духовку, вже без фольги, і запікати в тому ж температурному режимі ще 30 хвилин. При необхідності в останні 5 хвилин включити духовку на максимальну темпаратури, щоб вони як слід зарум'янилися.
  6. Подавати з рештою соyсом, свіжим білим хлібом і асорті зі свіжих і маринованих овочів.

Корисна порада

Замість кленового сиропу можна використовувати темний мед, трохи зменшивши кількість, так як він солодший. Якщо у вас немає гірчичного порошку, замініть його готовою гірчицею. Реберця перед запіканням під фольгою солити і перчити не треба – все потім дає соус.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом свинячих реберець по-китайськи в спеціях . "Сьогодні" також розповідали, як запекти яловичі реберця під журавлинним соусом .

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти