Зігріваюче рагу з індички та гарбуза з імбиром

8 листопада 2018, 12:40
Рецепт апетитного осіннього обіду

Рагу з індички, гарбуза і картоплі. Фото: depositphotos.com

Це яскраве рагу ідеально для осені! Блюдо виходить дуже поживним і смачним, а за рахунок імбиру і соусу з перцем чилі воно відмінно зігріває в холодні дні.

Рагу з гарбуза, картоплі та індички  

Реклама

Складові: 

  • 2 ст.л. рослинної олії
  • 1 цибулина
  • 600 г філе індички
  • 1 кг м'якоті гарбуза
  • 1 кг картоплі
  • 3 великих помідора
  • 4 ст.л. соусу з перцем чилі
  • 1 см кореня імбиру
  • сіль, мелений перець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Обсмажити цибулю на рослинній олії до м'якості. Додати нарізане кубиками м'ясо, гасити, поки воно рівномірно не побіліє.
  2. Додати очищений і нарізану кубиками картоплю, готувати 5-7 хвилин під кришкою.
  3. Потім додати кубики гарбуза, тушкувати до майже повної готовності.
  4. За 5 хвилин до кінця приготування додати очищені від шкірки і нарізані кубиками помідори, соус, очищений тертий імбир, сіль і перець.
  5. Дати рагу трохи настоятися перед подачею.

Нагадаємо, раніше сайт "Сьогодні" ділився рецептом курячих грудок по Дюкану. Ми також розповідали, в чому полягає різниця між сирами брі та камамбер. Крім цього, ми розповідали, як приготувати шашлички з індички в імбирному маринаді

Дивіться відео про користь і шкоду гарбуза для здоров'я людини: