Салат на Новий рік з перепелиних яєць і печінки тріски

27 грудня 2019, 17:45
Простий, ситний і дуже корисний салат

Салат з печінки тріски і яєць

Салат на Новий рік з печінки тріски та яєць – простий, швидкий і зручний. А якщо у вас немає перепелиних яєць, то можна використовувати курячі, розрізавши їх на четвертинки.

Дивіться відео, як зробити простий салат з пасти:

Реклама

Читайте також:

Салат з печінки тріски і яєць

Реклама

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 360 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 125 г печінки тріски (1 невелика баночка)
  • 8 шт. перепелиних яєць (4 курячих яйця)
  • Мелений перець
  • Пара стеблин зеленої цибулі

Спосіб приготування:

  1. Печінку тріски дістати з олії.
  2. Перепелині яйця відварити, облити холодною водою і очистити.
  3. Зелену цибулю вимити, обсушити і дрібно нарізати.
  4. У дві порційні салатниці викласти розрізані навпіл яйця і розкришену виделкою печінку тріски. Посипати зеленою цибулею.

Корисна порада

Цей салат можна не солити, оскільки печінку досить гостра і солона.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати салати на Новий рік 2020 без майонезу . "Сьогодні" також писали, як зробити салат "Гранатовий браслет" на Новий рік.