З куркою і овочами: рецепт фаршированих баклажанів від Григорія Германа

1 жовтня 2020, 10:19
Апетитна осіння закуска з овочів і курячого фаршу

Баклажани з курячим фаршем та помідорами

Сьогодні ми будемо готувати смажені баклажани з м'ясним фаршем і приголомшливою овочевою начинкою. Це прекрасний рецепт для вихідного дня або звичайного обіду на дачі. Покроковий процес приготування від Григорія Германа, ведучого програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", дивіться нижче.

Фаршировані баклажани

Реклама

Баклажани з курячим фаршем та помідорами

Час приготування:

  • 1 година

Інгредієнти:

Реклама
  • 4 баклажана
  • 500 г курячого фаршу
  • 2 болгарських перці
  • 1 цибулина
  • 6 помідорів
  • 1 зубчик часнику
  • 1 перець чилі
  • Зелень
  • Тархун
  • Горіхи
  • Мускатний горіх
  • Сіль
  • Цукор

Читайте також:

Спосіб приготування:

  1. Розігріти сковороду з олією.
  2. Частину цибулі нарізати кубиками, а частину – кільцями. Часник подрібнити.
  3. Відправити цибулю в сковороду і обсмажити до прозорості. Додати нарізаний солодкий перець.
  4. Додати фарш і обсмажити, розбиваючи лопаткою.
  5. Нарізати помідори без шкірки, додати їх в сковороду.
  6. Додати тархун, сіль, мускатний горіх і цукор.
  7. Зменшити вогонь, додати часник і дрібно порубаний перець чилі. Перемішати і залишити тушкуватися до готовності.
  8. Розігріти окрему сковороду з великою кількістю олією.
  9. Нарізати середні баклажани віялом і обсмажити з усіх боків. Викласти на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир.

Як подавати закуску

Реклама

Розкрити баклажани і викласти на них фарш. Прикрасити зеленню базиліка, петрушки і кінзи. Додати подрібнені горіхи.

Більш детально – дивіться в сюжеті:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом кебаба з баклажанами в духовці, а також писали, як приготувати салат з баклажанів з фетою.