Рулети з курячого філе з чорносливом і курагою

13 січня 2020, 14:00
Ніжне куряче філе з приголомшливою начинкою прикрасить будь-який святковий стіл

Рулет з курячої грудки з сухофруктами

Курячі рулети в духовці – смачне, корисне і легке блюдо, безпечне для фігури. В якості начинки для них ми пропонуємо курагу, чорнослив і твердий сир. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить шість рулетиків.

Дивіться відео, як зробити рулет зі свинини з курагою:

Реклама

Читайте також:

Курячі рулети з курагою і чорносливом

Реклама

Час приготування:

  • 1.5 години

Калорійність:

  • 157 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 3 курячих грудки
  • 12 шт. кураги
  • 12 шт. чорносливу
  • Сир
  • Натуральний йогурт, сметана або кефір
  • Сіль перець

Спосіб приготування:

  1. Курагу і чорнослив залити гарячою водою. Дати постояти півгодини, потім промити і обсушити.
  2. Потім розрізати курячу грудку вздовж на дві частини, трохи відбити, посолити і поперчити за смаком.
  3. Викласти на грудку шматочок твердого сиру, курагу і чорнослив. У кожному рулетики має бути по дві кураги і по два чорносливи.
  4. Згорнути в рулетики, заколоти зубочисткою.
  5. Викласти в форму для запікання, зверху змастити йогуртом, сметаною або кефіром.
  6. Запікати в духовці на 200 °С до готовності. Не пересушити.

Як подавати рулети

Перекласти рулети на блюдо і розрізати на порційні шматки. Прикрасити гілочками зелені і подавати з будь-якими гарнірами і соусами на свій смак.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячі рулетики з чорносливом і грибним соусом. "Сьогодні" також ділилися рецептом рулету з індички з базиліком і горіхами.