Рецепт закуски з баклажанів з помідорами і часником

5 липня 2018, 11:49
Для приготування цієї страви вам знадобиться мінімум інгредієнтів

Баклажани люблять багато хто. Але часто ми обмежуємося баклажанною ікрою або рагу, хоча з цього овоча можна зробити масу смакоти. Наприклад, апетитну закуску з помідорами, майонезом і часником.

Закуска з баклажанів і помідорів

Реклама

Інгредієнти:

  • 3 баклажани
  • 4 помідори
  • 150 г майонезу
  • 3 зубчики часнику
  • рослинна олія
  • сіль

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Баклажани і помідори помити, нарізати кружечками однакового розміру.
  2. Баклажани посолити, залишити на 25 хвилин і промити. Обсмажити на рослинній олії з двох сторін.
  3. Викласти на блюдо, змастити часником, пропущеним через прес, покласти помідор і змастити верх майонезом. За бажанням прикрасити закуску свіжою зеленню.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами тушкованих баклажанів з овочами. Сайт "Сегодня" також розповідав, навіщо потрібно їсти баклажани. Крім цього, ми повідомляли, що баклажани допомагають позбутися нікотинової залежності і запобігають появі зморшок.

Дивіться відео, як приготувати в'ялені баклажани: