Рецепт смачного сніданку: рогалики з джемом від Руслана Сенічкіна

26 січня 2018, 09:02
Готуємо рогалики з начинкою за рецептом відомого телеведучого

Рецепт рогаликів від Руслана Сенічкіна Фото: прес-служба

Тісто для приготування східних рогаликів незвичайне. Воно виходить дуже м'яким і ніжним за рахунок додавання вершкового сиру.

У начинку можна покласти будь-які інгредієнти на свій вибір: густе варення, підсмажені колоті горіхи або шматочки шоколаду.

Реклама

Рогалики з джемом, шоколадом і горіхами

Фото: прес-служба

Реклама

Складові:

  • Вершкове масло – 220 г
  • Вершковий сир – 220 г
  • Цукор – 70 г
  • Ванільний цукор – 1 ч.л.
  • Борошно – 350 г
  • Джем за смаком, горіхи або шоколад

Рецепт приготування:

1. Готуємо тісто. В окремому посуді змішуємо масло кімнатної температури, вершковий сир, звичайний і ванільний цукор до повного розчинення останнього. В отриманий крем додаємо борошно і знову перемішуємо. Тісто залишаємо в холодильнику "відпочивати" на дві години. Потім розгортаємо його до товщини 2 мм і розрізаємо на частини.

Реклама

Фото: прес-служба

2. Кожен шматочок змащуємо яйцем, посипаємо цукром і викладаємо начинку. Це може бути джем, горіхи або шоколад. Готові рогалики змащуємо яйцем і посипаємо цукром.

3. У печі, розігрітій до 180°С, випікаємо рогалики 30 хвилин. Перед подачею охолодити.

4. Готові рогалики подаємо з чаєм, кавою або какао.

Нагадаємо, раніше Руслан Сенічкін поділився рецептом тарта з фетою і шпинатом. Телеведучий також розповів, який напій допомагає йому отримати заряд бадьорості вранці.

Дивіться відео, як приготувати яблучний панкейк з корицею на сніданок: