Універсальна корисна страва, яка підійде і для сніданку, і для обіду, і вечері. Тісто для неї готується з горіхів і вівсяної муки, а до начинки додаються тільки яйця, сир, зелень і спеції.
Відкритий пиріг з сиром фета і шпинатом
Інгредієнти:
Тісто:
- мука вівсяна – 100 г
- борошно горіхове 100 г
- крохмаль – 2 ст. л.
- сіль – 0,5 ч. л.
- оливкова олія – 3 ст. л.
- вода – 3 ст. л.
Начинка:
- яйце – 3 шт.
- сир – 150 г
- шпинат – 200 г
- спеції за смаком
Рецепт приготування:
1. В окремому посуді перетираємо вівсяні пластівці і мигдаль, додаємо оливкову олію, воду і перемішуємо. Виливаємо суміш до форми і випікаємо 10 хвилин при температурі 180 градусів.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
2. На оливковій олії тушкуємо шпинат. До окремої миски розбиваємо яйця, додаємо крохмаль і спеції. До приготовленої суміші додаємо шпинат.
3. До форми з тістом виливаємо приготовану начинку і додаємо сир фета. Запікаємо пиріг при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.
Фото: прес-служба
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом швидкої піци на кефірі. Ми також розповідали, як приготувати трубочки з листкового тіста з грибами.
Дивіться відео, як приготувати іспанську картопляну тортилью: