Рецепт смачного обіду: паста з куркою, грибами і вершками від Григорія Германа

19 листопада 2018, 12:43
Ведучий телеканалу "Україна" готує мафальдіне з курячим філе і сушеними грибами

Макарони з куркою і грибами від Григорія Германа Фото: facebook.com/germancooks

"Мафальдіне – ідеальна паста! Дивіться самі – широка, з "рюшами" з боків, які захоплюють соус. При цьому при варінні "рюшки" – м'які, а центр самої макаронини – ще аль-денте", – написав Григорій Герман у своєму Facebook .

Паста з куркою і грибами

Реклама

Складові:

  • Куряче філе – 2 середніх
  • Гриби сухі – 50 г
    Цибуля ріпчаста – 1 середня
  • Вершки 18% – 200 мл
  • Часник – 3 зубчики
  • Чебрець – щіпка
  • Паста мафальдіне – 1/2 пачки
  • Сіль і мелений перець

Рецепт приготування:

  1. Курячі грудки ріжемо маленькими кубиками зі стороною 1 см.
  2. Сухі гриби замочуємо в окропі.
  3. На пательні ароматизуємо оливкову олію часником. Для чого обсмажуємо пару зубків до золотистого кольору, а потім витягуємо.
  4. Цибулю дрібно ріжемо й обсмажуємо в ароматизованій олії. Додаємо гриби і кілька ложок рідини, в якій їх замочували.
  5. В окріп закидаємо пасту. З цього моменту в нас 11 хвилин.
  6. Курку додаємо до цибулі з грибами. Обсмажуємо до готовності, якщо дрібно нарізали – повинні встигнути. Далі – вершки, які упарюємо на третину. Солимо, перчимо, додаємо трохи сухого чебрецю. Якщо суміш сильно загусла, додаємо ще рідини від грибів. Випадково вилили рідину? Розбавляємо вершками.
  7. Зливаємо воду і змішуємо пасту із соусом. Щедро присмачуємо пармезаном і їмо негайно.

Нагадаємо, раніше Григорій Герман ділився рецептами карпатської грибної юшки та солодкої шоколадної ковбаски.

Реклама

Дивіться відео, як приготувати курку по-китайськи від Григорія Германа: