Рецепт теплого кокосового пудингу з ваніллю і мускатним горіхом

1 вересня 2020, 11:26
Готуємо незвичайний і дуже смачний десерт

Кокосовий пудинг

Цей ніжний кокосовий пудинг чимось схожий на італійську панакоту, але готується не з вершків, а з кокосового молока. Завдяки додаванню ванілі і мускатного горіха він виходить дуже ароматним.

Теплий кокосовий пудинг

Реклама

Кокосовий пудинг

Час приготування:

  • 10 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 120 ккал на 100 г

Складові:

  • 200 мл кокосового молока
  • 3 ст.л. кукурудзяного крохмалю
  • 1/2 ч.л. меленого мускатного горіха
  • 1/4 ч.л. ванільного цукру
  • 1 ч.л. меду
  • 1 ч.л. рому Малібу
  • Цукор за бажанням

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. У сотейнику змішати кокосове молоко, цукор (за бажанням), крохмаль і ванільний цукор.
  2. Нагрівати, помішуючи, близько 5 хвилин до загустіння.
  3. Зняти з вогню, вмішати мед, мускатний горіх і ром.

Як подавати десерт

Подавати теплим прохолодними вечорами, за бажанням прикрасивши ягодами і кокосовою стружкою.

Дивіться відео, як зробити сирний десерт в італійському стилі:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом манного пудингу, а також писали, як зробити рисовий пудинг з гарбузом.