Рецепт ситної вечері: теляча корейка в духовці

12 листопада 2018, 13:04
Найкращий рецепт м'яса на кістці

Теляча корейка в духовці. Фото: receptam.net

Запечене м'ясо в духовці – це смачна вечеря, який вимагає мінімум інгредієнтів і зусиль. Подавайте його разом з помідорами чері, перцем чилі і хорошим червоним вином.

Теляча корейка в духовці

Реклама

Інгредієнти:

  • 1 кг телячої корейки
  • сік 1 лимона
  • кілька гілочок чебрецю
  • 1 головка часнику
  • 5 ст.л. оливкової олії
  • сіль, перець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Телятину добре промиваємо і обсушуємо паперовим рушником.
  2. Змішуємо сік лимона, оливкову олію, сіль, перець. Гарненько змащуємо сумішшю весь шматочок м'яса, даємо постояти в маринаді мінімум 30 хвилин. Можна відправити на всю ніч до холодильника.
  3. Часник цілком миємо проточною водою і обсушуємо.
  4. На деко кладемо м'ясо, головку часнику цілком, кілька гілочок чебрецю і відправляємо все до духовки на 60 хвилин при 180 градусах. Якщо активно виділяється сік з м'яса – поливаємо ним періодично весь шматочок. Якщо хочеться шматочок рум'яніший і сухіший – запікаємо довше. Після приготування даємо м'ясу "відпочити".
  5. Подаємо телячу корейку гарячою або холодною.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати тушковану яловичину з помідорами. Крім цього, сайт "Сегодня" розповідав, як приготувати бефстроганов.

Дивіться відео, як приготувати гречаний гарнір за рецептом Григорія Германа: