Рецепт шашлика зі свинини в маринаді з соєвого соусу, гірчиці і меду

11 травня 2020, 12:05
Готуємо соковитий шашлик зі свинини

Скорпіони, Козероги, Терези - це шашлик з баранини

Шашлик зі свинини найм'якший, соковитий і ніжний. З його приготуванням впорається навіть початківець-кулінар.

Ми пропонуємо замаринувати м'ясо в суміші соєвого соусу, гірчиці і меду. Так воно вийде дуже смачним і ароматним.

Реклама

Свинячий шашлик в маринаді з соєвого соусу і гірчиці

Скорпіони, Козероги, Терези – це шашлик з баранини

Час приготування:

Реклама
  • більше 3-х годин

Калорійність:

  • 285 ккал на 100 г

Складові:

  • Свинина – 1 кг
  • Соєвий соус – 1 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ст. л.
  • Мед – 1 ст. л.
  • Чорний перець, сіль – за смаком

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. М'ясо нарізаємо шматками розміром із сірникову коробку.
  2. Соєвий соус, гірчицю, мед, сіль і перець змішуємо між собою, натираємо цією сумішшю свинину.
  3. Прикриваємо тарілкою з чимось важким зверху, ставимо в холодильник щонайменше на 2 години, можна і на всю ніч.
  4. Смажимо на шампурах або на грилі.
  5. Подавайте свинячий шашлик разом з овочами, пітою і будь-якими соусами на ваш смак.

МОЗ закликає: відчувши перші симптоми респіраторних захворювань обов'язково зателефонуйте до сімейного лікаря. Залишайтеся вдома! Самоізоляція – найдієвіший спосіб убезпечити себе від інфікування.

Дивіться відео, як замаринувати різні види м'яса:

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати смачні соуси до шашлику. Сьогодні.Lifestyle також розповідали, як зварити шурпу з баранини на багатті.