Рецепт рулетиків з кабачків з волоськими горіхами і зеленню

20 липня 2020, 09:01
Готуємо апетитну літню закуску з кабачків

Рулетики з кабачків з горіховою начинкою

Смачні, ніжні рулетики з кабачків з волоськими горіхами, часником і зеленню – це пікантна літня закуска, яка не залишить байдужим жодного вашого гостя.

Дуже добре, якщо у вас є спеціальна овочерізка – за її допомогою скибочки кабачків будуть максимально тонкими.

Реклама

Рулетики з кабачків з горіхами

Рулетики з кабачків з горіховою начинкою

Час приготування:

Реклама
  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 66 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • Кабачок – 70 г
  • Волоський горіх – 45 г
  • Зернова гірчиця – 5 г
  • Часник – 1 г
  • Зелень (петрушка, кріп) – 4 г

Читайте також:

Реклама

Для заправки:

  • Сік лимона – 50 мл
  • Мед – 50 мл
  • Гірчиця – 50 мл
  • Олія – 100 мл
  • Сіль – за смаком

Дивіться відео, як приготувати фаршировані кабачки на грилі:

Спосіб приготування:

  1. Кабачки нарізаємо дуже тонкими пластинками вздовж. Має вийти приблизно 8 штук. Злегка підсмажуємо з обох боків.
  2. Для гірчично-медової заправки збиваємо всі інгредієнти разом. Волоські горіхи перебиваємо в блендері, додаємо часник, зелень, зернову гірчицю, сіль за смаком, а також гірчично-медову заправку.
  3. Змащуємо начинкою пластинки кабачка і загортаємо рулетом. За бажання можна скріпити шпажкою, але зазвичай підсмажений овоч і так добре тримає форму.

Як подавати страву

На тарілку кладемо лист салату, виставляємо рулетики з кабачків. Прикрашаємо ягодами журавлини, паростками і насінням гарбуза.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом дієтичних курячих котлет з кабачками, а також писали, як зробити корисні кабачкові оладки в духовці.