Яблучний сидр безалкогольний
Яблучний сидр може бути не тільки алкогольним. Ми розповімо, як зробити смачний сидр з яблучного соку з імбиром, апельсином і корицею. Він подається холодним разом з газованою водою і льодом. Такий напій чудово освіжить в спекотний літній день.
Яблучний сидр безалкогольний
Яблучний сидр безалкогольний
Час приготування:
- 30 хвилин + час на охолодження
Калорійність:
- 49 ккал на 100 г
Складові:
- Яблучний сік, бажано нефільтрований – 1 л
- Апельсин – 1 шт.
- Кориця – 2 палички
- Корінь імбиру – 7-8 см
- Газована вода – 2 л
- Лід
Спосіб приготування:
- Налийте яблучний сік в каструльку, додайте порізаний на скибочки апельсин, палички кориці і почищений і порізаний на шматочки корінь імбиру.
- Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть 30 хвилин.
- Зніміть з вогню і повністю остудіть.
- Процідіть сидр через сито і розлийте по келихах.
Як подавати напій
Попередньо за бажанням додайте в келихи по жмені льоду і наповніть їх на чверть газованою водою.
Дивіться відео, як приготувати яблучний сидр в домашніх умовах:
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати кекси з яблучним сидром, а також ділилися рецептом яблучного квасу з м'ятою.