Рецепт простого салату з консервованого тунця і овочів

19 лютого 2020, 17:57
Кращий рецепт салату з тунця

Салат з тунця та овочів

Салат з консервованого тунця, варених яєць і свіжих овочів – відмінна ідея для корисного перекусу. Готується він за лічені хвилини, але виходить дуже ситним і смачним.

Читайте також:

Реклама

Салат з тунця і овочів

Час приготування:

  • 10 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 72 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • Мікс салатного листя
  • Огірок – 1 шт.
  • Помідор – 1 шт. або жменя помідорів чері
  • Варені яйця – 2 шт.
  • Консервований тунець шматочками – 80 г
  • Оливкова олія
  • Зерниста гірчиця
  • Сіль, мелений перець

Спосіб приготування:

  1. Салатні листя замочити у воді на півгодини. Промити, дати висохнути і порвати руками на тарілку.
  2. Зверху розкласти шматочки огірка, помідора, варених яєць і тунця. За бажанням додати нарізану червону цибулю.
  3. Посолити і поперчити, полити оливковою олією, змішаною з гірчицею.

Як вибрати тунця для салату

Реклама

Кращий варіант для салату – тунець, консервований шматочками. У подрібненого тунця смак гірше. У маслі або в розсолі – орієнтуйтеся на свої вподобання.

Дивіться відео, як приготувати американський салат Кобб:

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати тунця в соєвому соусі за рецептом Юлії Висоцької. "Сьогодні" також ділилися рецептом салату з тунця з грінками .