Для приготування салатів з тунцем в дев'яти випадках з десяти використовується консервована риба – в олії або у власному соку.
Дивіться відео, як приготувати вершковий салат з пасти:
Крім тунця і традиційного майонезу в салаті можуть бути найрізноманітніші інгредієнти. Ми пропонуємо додати варені яйця, зелений горошок і корнішони.
Салат з тунцем і зеленим горошком
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 104 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- Консервований тунець – 1 банка
- Горошок зелений (свіжий або консервований) – 120 г
- Корнішони – 3-4 шт.
- Варене яйце – 2 шт.
- Петрушка – 3-4 гілочки
- Майонез
Спосіб приготування:
- З тунця злити рідину, прибрати кісточки і розібрати на невеликі шматочки.
- Огірки дістати з розсолу і довільно нарізати.
- З горошку злити рідину. Якщо горошок використовуєте заморожений, то потрібно попередньо бланшувати його.
- Яйця нарізати на невеликі кубики, петрушку подрібнити.
- Змішати огірки, рибу, яйця, петрушку і зелений горошок.
- Додати майонез, перемішати.
Чому потрібно включити в своє меню тунця
Тунець – це низькокалорійний продукт. При цьому в ньому багато омега-3 і омега-6 жирних кислот, які корисні для серцево-судинної системи, адже допомагають нам справлятися з "поганим" холестерином, знижуючи ризик розвитку інфаркту і ймовірність утворення тромбів.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати тунця в соєвому соусі за рецептом Юлії Висоцької. "Сьогодні" також ділилися рецептом салату з тунця з грінками.