Сирні оладки
Сирні оладки готуються набагато простіше, ніж сирники, але нітрохи не поступаються їм за смаком. Вам потрібно буде лише змішати всі інгредієнти і посмажити оладки, викладаючи тісто на гарячу сковороду ложкою.
Подавати оладки з сиру можна разом зі сметаною, згущеним молоком, варенням або кленовим сиропом, а також прикрасити їх свіжими фруктами, ягодами або горішками.
Сирні оладки з апельсином
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 219 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 450 г м'якого сиру
- 1/3 чашки цукру
- 2 великих яйця
- 2 ч. л. тертої апельсинової цедри
- 2/3 чашки борошна
- 3 ст. л. рослинного масла
Спосіб приготування:
- Розтерти сир з цукром, яйцями і дрібно натертою цедрою. Додати борошно і швидко перемішати.
- У сковороді на середньому вогні розігріти олію, викласти порціями тісто, смажити оладки до рум'яності.
- Обсушити на паперовому рушнику, подавати гарячими, посипавши цукровою пудрою або окропивши кленовим сиропом.
Корисна порада
Апельсинову цедру в рецепті ви можете замінити лимонною, а замість сиру взяти рикотту – італійський сироватковий сир.
Дивіться відео, як вибрати якісний сир:
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом солодких оладок з кабачків . "Сьогодні" також писали, як приготувати пишні оладки з яблуками на кефірі .