Кабачкові оладки можуть бути не тільки солоними. Ми пропонуємо десертний варіант цієї популярної закуски. Для оладок підійдуть тільки молоді кабачки з тонкою шкіркою. А якщо додати до тіста жменю свіжої або замороженої малини, вийде ще смачніше.
Дивіться відео, як приготувати шоколадні маффіни з кабачками:
Солодкі оладки з кабачків
Інгредієнти:
- Борошно – 1,5 склянки
- Кабачок молодий – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор – 2 ст.л.
- Молоко – 0,5 склянки
- Дрібка солі
- Розпушувач – 1 ч.л.
Рецепт приготування:
- Збити яйце з цукром і сіллю.
- Додати молоко і натертий на дрібній тертці кабачок.
- Просіяти в тісто борошно з розпушувачем.
- Перемішати віночком і обсмажувати на сковороді з невеликою кількістю рослинної олії до золотистого кольору.
- Подавати разом зі сметаною або натуральним йогуртом.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати цільнозернові маффіни з кабачками. "Сьогодні" також ділилися рецептом дієтичної піци з кабачків.