Рецепт незвичайних кабачкових оладок з апельсиновою цедрою і м'ятою

26 червня 2020, 16:24
Готуємо класичну літню страву по-новому

Морквяні оладки

Оладки з кабачків можуть бути не тільки солоними. Цю страву можна перетворити на десерт, якщо додати цукор, апельсинову цедру, м'яту і кедрові горішки.

Для таких оладок бажано вибирати молоді кабачки з тонкою шкіркою. Якщо шкурка груба, обов'язково її зріжте.

Реклама

Кабачкові оладки з апельсиновою цедрою

Морквяні оладки

Час приготування:

Реклама
  • 40 хвилин

Калорійність:

  • 178 ккал на 100 г

Складові:

  • 400 г кабачків
  • 2 яйця
  • 3 гілочки м'яти
  • 150 г борошна
  • 40 г кедрових горіхів
  • 1 ст.л. цукру
  • 1 ст.л. дрібно натертої апельсинової цедри
  • Дрібка солі
  • 3 ст.л. олії

Читайте також:

Реклама

Для подачі:

  • 100 г сметани
  • Апельсиновий джем
  • Цукрова пудра

Дивіться відео, як зробити оладки з кульбабою:

Спосіб приготування:

  1. Натріть кабачки на крупній тертці, добре відіжміть. М'яту дрібно порубайте.
  2. Змішайте натерті кабачки, м'яту, яйця і кедрові горіхи. Додайте борошно, натерту цедру апельсина, цукор і щіпку солі.
  3. Сформуйте з отриманої суміші невеликі оладки, обсмажте їх на розігрітій рослинній олії з двох сторін на середньому вогні.

Як подавати оладки

Кабачкові оладки з апельсином перед подачею посипте цукровою пудрою. Подавайте разом з джемом і сметаною.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати кабачковий торт з сиром . Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептами кабачкової ікри .