Морквяні оладки
Оладки з кабачків можуть бути не тільки солоними. Цю страву можна перетворити на десерт, якщо додати цукор, апельсинову цедру, м'яту і кедрові горішки.
Для таких оладок бажано вибирати молоді кабачки з тонкою шкіркою. Якщо шкурка груба, обов'язково її зріжте.
Кабачкові оладки з апельсиновою цедрою
Морквяні оладки
Час приготування:
- 40 хвилин
Калорійність:
- 178 ккал на 100 г
Складові:
- 400 г кабачків
- 2 яйця
- 3 гілочки м'яти
- 150 г борошна
- 40 г кедрових горіхів
- 1 ст.л. цукру
- 1 ст.л. дрібно натертої апельсинової цедри
- Дрібка солі
- 3 ст.л. олії
Читайте також:
Для подачі:
- 100 г сметани
- Апельсиновий джем
- Цукрова пудра
Дивіться відео, як зробити оладки з кульбабою:
Спосіб приготування:
- Натріть кабачки на крупній тертці, добре відіжміть. М'яту дрібно порубайте.
- Змішайте натерті кабачки, м'яту, яйця і кедрові горіхи. Додайте борошно, натерту цедру апельсина, цукор і щіпку солі.
- Сформуйте з отриманої суміші невеликі оладки, обсмажте їх на розігрітій рослинній олії з двох сторін на середньому вогні.
Як подавати оладки
Кабачкові оладки з апельсином перед подачею посипте цукровою пудрою. Подавайте разом з джемом і сметаною.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати кабачковий торт з сиром . Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептами кабачкової ікри .