Рецепт незвичайної гарячої закуски від Лілії Ребрик

13 липня 2020, 18:26
Ведуча запропонувала зробити італійську брускету з полуницею і хамоном

Ведуча Лілія Ребрик

З полуниці можна приготувати масу солодких страв: вітамінні смузі, компоти, пироги і пиріжки, а також панакоту і сиркові десерти.

Відома актриса і ведуча Лілія Ребрик поділилася в своєму Instagram рецептом незвичайної закуски з цієї літньої ягоди. Вона запропонувала зробити італійську брускету з полуницею, хамоном, вершковим сиром і руколою.

Реклама

"Беріть стільки, скільки захочеться, грамовки і пропорцій в цьому рецепті немає", – каже Лілія Ребрик.

Брускета з полуницею

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Час приготування:

Реклама
  • 10 хвилин

Складові:

  • Полуниця
  • Хамон
  • Сир "Філадельфія"
  • Гречаний багет
  • Рукола
  • Густий соус бальзамік

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Багет трохи підсушіть в духовці (якщо є гриль, то на ньому), дайте трохи охолонути.
  2. Намажте хліб вершковим сиром.
  3. Зверху викладіть тонко нарізаний хамон, а на нього – полуницю.

Як прикрасити брускету

"Фінальний етап (родзинка страви!) – на полуничку покладіть руколу (вона додасть страві пікантного смаку), а для краси – намалюйте соусом сіточку, сердечко або сонечко", – радить Лілія Ребрик.

Дивіться відео, як зробити незвичайні бутерброди від Лілії Ребрик:

Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик ділилася рецептом незвичайних тушкованих сирників . Ведуча також розповіла, як зробити гострий соус до шашлику .