Рецепт легкого салату з тунцем, кукурудзою і овочами

24 січня 2020, 13:15
Готуємо листковий салат з тунцем

Салат з тунцем и кукурудзою

Салати з тунця люблять за смак і простоту приготування. Крім цього, якісний консервований тунець дуже корисний для здоров'я.

Дивіться відео, чому потрібно їсти тунець:

Реклама

Ми радимо зробити з тунця листковий салат з овочами, кукурудзою, сиром і оливками. Він стане прикрасою будь-якого святкового столу.

Читайте також:

Реклама

Листковий салат з тунцем

Час приготування:

  • 20 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 157 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • Пекінська капуста або листовий салат – 1 качан
  • Кукурудза консервована – 1 банка
  • Тунець консервований – 1 банка
  • Огірок свіжий – 1 шт.
  • Помідор свіжий – 1 шт.
  • Корейська морква – жменя
  • Оливки – жменя
  • Сир плавлений або твердий – 100 г
  • Олія соняшникова – 50 г
  • Сіль – щіпка
  • Сік лимона – 1 ч.л.

Спосіб приготування:

  1. Пекінську капусту або листовий салат нарвати руками і викласти на дно тарілки.
  2. Далі викладайте салат шарами: консервована кукурудза, консервований тунець, нарізані огірки, помідори, моркву по-корейськи і оливки.
  3. Посипати салат плавленим або твердим сиром, натертим на дрібній тертці.
  4. Для заправки змішайте сіль і сік лимона, полийте салат.

Чим корисний тунець

  • знижує ризик серцево-судинних захворювань;
  • нормалізує рівень цукру в крові;
  • покращує роботу нервової системи;
  • перешкоджає розвитку онкологічних захворювань;
  • підтримує роботу опорно-рухового апарату.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати салат з тунцем і огірком. "Сьогодні" також ділилися рецептом салату з тунця з грінками.