Салат з тунцем и кукурудзою
Салати з тунця люблять за смак і простоту приготування. Крім цього, якісний консервований тунець дуже корисний для здоров'я.
Дивіться відео, чому потрібно їсти тунець:
Ми радимо зробити з тунця листковий салат з овочами, кукурудзою, сиром і оливками. Він стане прикрасою будь-якого святкового столу.
Листковий салат з тунцем
Час приготування:
- 20 хвилин
Калорійність:
- 157 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- Пекінська капуста або листовий салат – 1 качан
- Кукурудза консервована – 1 банка
- Тунець консервований – 1 банка
- Огірок свіжий – 1 шт.
- Помідор свіжий – 1 шт.
- Корейська морква – жменя
- Оливки – жменя
- Сир плавлений або твердий – 100 г
- Олія соняшникова – 50 г
- Сіль – щіпка
- Сік лимона – 1 ч.л.
Спосіб приготування:
- Пекінську капусту або листовий салат нарвати руками і викласти на дно тарілки.
- Далі викладайте салат шарами: консервована кукурудза, консервований тунець, нарізані огірки, помідори, моркву по-корейськи і оливки.
- Посипати салат плавленим або твердим сиром, натертим на дрібній тертці.
- Для заправки змішайте сіль і сік лимона, полийте салат.
Чим корисний тунець
- знижує ризик серцево-судинних захворювань;
- нормалізує рівень цукру в крові;
- покращує роботу нервової системи;
- перешкоджає розвитку онкологічних захворювань;
- підтримує роботу опорно-рухового апарату.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати салат з тунцем і огірком. "Сьогодні" також ділилися рецептом салату з тунця з грінками.