Рецепт дня: свинячі відбивні з яблуками і шавлією від Джеймі Олівера

27 вересня 2018, 10:00
Яблука і свинина просто створені одне для одного

Свинячі відбивні з яблуками і шавлією

Запечена свинина з яблуками і шавлією – прекрасний варіант для осіннього обіду. М'ясо, приготоване за цим рецептом, можна подавати з картопляним пюре, відвареним рисом або булгуром.

Свинячі відбивні з яблуками і шавлією

Реклама

Складові:

  • свиняча корейка – 4 шт. на кістці
  • яблуко – 2 шт.
  • свіже листя шавлії – жменя
  • оливкова олія
  • вершкове масло – для обсмажування
  • сіль перець

Рецепт приготування:

  1. Виберіть соковиті, хрусткі яблука. Не чисте їх, розріжте, видаліть серцевину і наріжте кожне на 8-10 часточок.
  2. Відбивні викладіть на дошку і гострим ножем зробіть надрізи в прошарку жиру – це допоможе витопити зайвий жир. Посипте м'ясо сіллю і перцем.
  3. Розігрійте сковороду, влийте оливкову олію, покладіть відбивні і смажте їх по 3 хвилини з кожного боку, поки вони не зарум'яняться. Перекладіть м'ясо на змащене маслом деко.
  4. У сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте на ньому яблука до золотистого кольору. Покладіть по 4-5 зубчики яблук на кожну відбивну.
  5. Промиті листя шавлії збризніть оливковою олією і викладіть зверху на яблука.
  6. Деко поставте в духовку, розігріту до 200 градусів, на 6-10 хвилин, щоб все підрум'янилося. Час приготування залежати від товщини відбивних.
  7. Подавати відбивні з будь-яким гарніром на свій смак.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом свинячих реберець барбекю на грилі. Сайт "Сьогодні" також писав, як приготувати свинячий шашлик на мінеральній воді. Крім того, ми писали, як приготувати свинину, фаршировану овочами.

Реклама

Смотрите видео, как выбрать свинину для шашлыка: