Рецепт дня: лосось в гірчично-медовій глазурі

9 листопада 2018, 10:00
Це смачне блюдо готується за 20 хвилин

Лосось під глазур'ю в духовці Фото: depositphotos.com

Запечене філе лосося - це ефектний і простий рецепт для святкового столу. Ви можете подавати його з відвареним рисом, запеченими овочами або тушкованим шпинатом.

Запечений лосось в духовці

Реклама

Складові:

  • 2 ст. л. кленового сиропу або меду
  • 2 ч. л. зернистої гірчиці
  • 1 ст.л. соєвого соусу
  • 1 подрібнений зубчик часнику
  • щіпка меленого кайенського перцю
  • 4 філе лосося (по 170 г)
  • морська сіль і мелений чорний перець

Рецепт приготування:

  1. Розігріти духовку до 200 С. Застелити деко пергаментним папером.
  2. Перемішати кленовий сироп, гірчицю, соєвий соус, часник і кайенський перець в невеликій мисці.
  3. Приправити лосося сіллю і перцем.
  4. Змастити рибу солодким соусом і запікати до готовності, близько 15 хвилин. Готове філе має легко протикати виделкою.
  5. Подавати запечену рибу з будь-яким гарніром на свій смак.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати лазанью із шпинатом і лососем. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом грецького рибного супу. Крім цього, ми розповідали, як запекти філе лосося в медово-соєвому соусі.

Реклама

Дивіться відео, як приготувати гарячу закуску з лосося зі шпинатом: