Картопля з м'ясом. Фото: Ірина Павлина
Картоплю в рукаві можна запекти з будь-яким м'ясом: ситною яловичиною, дієтичною куркою або соковитою свининою.
Картопля з м'ясом в духовці
Інгредієнти:
- 1-1,5 кг картоплі
- 500-700 г м'яса
- 1 цибулина
- 1-2 моркви
- 1 ст.л. зернистої гірчиці
- сіль, перець
- кілька ложок хорошого томатного соусу
- рослинна олія
- зелень
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Картоплю почистити, нарізати кубиками.
- Цибулю і моркву почистити, нарізати невеликими шматочками.
- Обсмажити цибулю і моркву на рослинному маслі до м'якості.
- М'ясо нарізати кубиками, обсмажити в окремій сковороді до золотистого кольору. Посолити, поперчити, за бажанням додати трохи соєвого соусу.
- Перемішати нарізану картоплю, м'ясо, цибулю, моркву, гірчицю і томатний соус. За бажанням ще раз приправити.
- Скласти в рукав для запікання. Зав'язати кінці і готувати в розігрітій до 180 °С духовці до м'якості картоплі. Вона повинна легко протикатися виделкою.
- Подавати страву гарячою, посипавши рубаною зеленню.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом фаршированої картоплі з сиром, беконом і сметаною в духовці. Ми також розповідали, як приготувати смачну піцу з картопляного тіста.
Дивіться відео, як приготувати смачну картоплю з "секретом":