Рецепт для пікніка: швидкі хачапурі на грилі

11 травня 2019, 17:53
Тільки прісне тісто і сулугуні – нічого зайвого

Хачапурі з сиром

Лаваш на грилі – чудове рішення для пікніка. Ми розповімо, як приготувати хачапурі з тонкого тіста з сиром сулугуні. Прекрасним доповненням до цієї страви стане вишневий джем.

Хачапурі на грилі

Реклама

Інгредієнти на 4-6 порцій:

  • 500 г сулугуні
  • 300 г борошна
  • 200 г води
  • 50 г вишневого варення
  • сіль

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Для тіста змішуємо борошно, воду і трохи солі, можна додати столову ложку рослинної олії.
  2. Сулугуні і тісто розділяємо на 4 частини.
  3. Тісто розтягуємо в тонкий лист і обертаємо ним сир, далі обсмажуємо хачапурі з усіх боків на грилі до утворення хрусткої скоринки.
  4. Їмо відразу, на додаток прекрасно підходять фруктові та ягідні варення.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом хліба з сиром на грилі за рецептом Юлії Висоцької. "Сьогодні" також розповідали, як приготувати плов з баранини на багатті у казані. Крім цього, ми писали, як приготувати свинячі стейки на грилі.

Дивіться відео, як приготувати хачапурі по-аджарськи: