Рецепт дієтичних курячих котлет з кабачками і зеленню

16 липня 2020, 15:10
Курячі котлети з кабачком – легка і корисна гаряча страва

Котлети з кролика з цукіні

Соковиті котлети з курячого філе і кабачків можна подавати до столу разом з відвареним рисом або салатом зі свіжих овочів. Ця смачна і дієтична страва стане одним з ваших улюблених літніх рецептів. А восени кабачки можна буде замінити гарбузом.

Котлети з курки і кабачків

Реклама

Котлети з кролика з цукіні

Час приготування:

  • 40 хвилин

Складові:

Реклама
  • 600 г курячого філе
  • 300 г кабачків
  • сіль, мелений чорний перець
  • щіпка меленого червоного перцю
  • 1-2 зубчики часнику
  • кілька гілочок петрушки
  • рослинна олія – для обсмажування.

Читайте також:

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе і кабачки крупно поріжте. По черзі пропустіть через м'ясорубку з дрібною решіткою.
  2. Додайте пропущений через прес часник і рубану зелень. Посоліть і поперчіть, ретельно вимішайте впродовж декількох хвилин. Це збільшить еластичність фаршу і котлети не розваляться під час смаження.
  3. Сформуйте вологими руками котлети і обсмажте їх на олії під кришкою з двох боків.
  4. Подавайте готові котлети гарячими або холодними.

Корисна порада

Реклама

Якщо у кабачків жорстка шкірка, обов'язково її видаліть.

Дивіться відео, як зробити котлету по-київськи на мангалі:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом рибних котлет з картопляним гарніром. Крім цього, Сьогодні.Lifestyle писали, як зробити котлети з цвітної капусти.