Рецепт апетитної закуски з кабачків: рулетики в духовці з м'ясним фаршем

22 травня 2020, 14:14
Один з найбільш вдалих рецептів з молодих кабачків

Рулетики з кабачків в духовці

Щоб приготувати рулетики з кабачків з м'ясом, потрібно дуже тонко нарізати овочі. Дуже добре, якщо у вас спеціальна шинковка.

На кожну скибочку слід покласти шар м'ясного фаршу з цибулею і сиром і згорнути в рулет. А далі запекти кабачкові рулетики до готовності в духовці.

Реклама

До речі, замість молодих кабачків ви можете використовувати цукіні. Підійдуть як жовті, так і зелені.

Рулетики з кабачків з фаршем

Рулетики з кабачків в духовці

Реклама

Час приготування:

  • 45 хвилин

Калорійність:

  • 106 ккал на 100 г

Складові:

Реклама
  • 400 г курячого або змішаного фаршу
  • 1 цибулини
  • 4 зубчики часнику
  • 2 ст.л. сметани
  • 100 г сиру
  • Сіль, перець – за смаком
  • Спеції, зелень – за смаком

Читайте також:

Спосіб приготування:

  1. Кабачки помити і обсушити, розрізати вздовж на тонкі пластинки.
  2. Цибулю почистити, подрібнити і додати в фарш.
  3. Додати пропущений через прес часник, 50 г тертого сиру, сіль, перець і спеції на ваш смак, сметану. Масу добре перемішати.
  4. Кабачки посолити, на половину довжини викласти фарш, згорнути в рулет.
  5. Форму для запікання змастити олією і викласти рулети. Зверху рулети змастити сметаною.
  6. Духовку розігріти до 180 ºС і запікати кабачки близько 20-30 хвилин.
  7. За 5 хвилин до закінчення запікання вийняти, посипати тертим сиром і повернути в духовку.

Як подавати рулетики з кабачків

Рулети можна подавати з різними соусами, гарнірами, салатами.

Дивіться відео, як зробити холодну закуску з кабачків:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом супу з кабачків з в'яленими помідорами . Крім цього, ми писали, як спекти пиріг з кабачками і куркою .