I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Як спекти киш з курячим філе, бринзою і кабачками

Рецепт несолодкого пирога в духовці
Кіш з куркою, кабачками та бринзою
Кіш з куркою, кабачками та бринзою

Відкритий французький пиріг киш можна готувати практично з будь-якою начинкою. Головне, щоб вона була сухою, без додавання води або олії.

Дивіться відео, як зробити несолодкий заливний пиріг:

Реклама

Ми пропонуємо простий рецепт кіша з курячим філе, кабачками, бринзою, кедровими горішками і йогуртовою заливкою.

Читайте також:

Реклама

Несолодкий пиріг з куркою і сиром

Час приготування:

  • 2 години

Калорійність:

Реклама
  • 237 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Для пирога:

  • 300 г несолодкого пісочного тіста
  • 1 кабачок або цукіні (близько 300 г)
  • 150 г вершкового сиру
  • 100 г готового курячого філе (вареного, смаженого або запеченого)
  • 100 г кедрових горішків
  • 50 г бринзи
  • 1 стаканчик густого йогурту без добавок
  • 1 яйце
  • Кілька гілочок базиліка
  • Сіль, перець

Для тіста (500 г):

  • 300 г борошна
  • 150 г вершкового масла
  • Велика дрібка солі
  • 1 яйце
  • 2 ст.л. дуже холодної води

Спосіб приготування:

  1. Борошно насипати в миску, додати сіль, зробити в муці поглиблення і додати нарізане шматочками холодне масло.
  2. Додати трохи збите виделкою яйце і воду.
  3. Швидко замісити тісто і скачати його в кулю. Загорнути в плівку і відправити в холодильник на годину.
  4. Духовку розігріти до 180 ° С. Форму діаметром 20-22 см змастити олією.
  5. Тісто дістати з холодильника і викласти в форму. Зробити пальцями бортики висотою приблизно три см, ножем підрівняти краї.
  6. Вершковий сир змішати виделкою або міксером з йогуртом і яйцем, додати розкришену бринзу, листочки базиліка, трохи солі і перцю.
  7. Кабачок нарізати кружечками, курку розділити на невеликі шматочки. В основу для тарта викласти дві третини всіх скибочок кабачків і шматочків курки, кедрові горішки й залити начинку сирно-йогуртовій сумішшю. Зверху викласти решту гуртки цукіні і курку. Посолити і поперчити за смаком.
  8. Випікати киш 30-40 хвилин, поки начинка не загусне. Готовий пиріг остудити і нарізати на шматочки.

Корисна порада

Залишки тесту можна заморозити і зберегти для приготування інших страв.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом кіша з помідорами чері і спаржею . "Сьогодні" також писали, як приготувати кіш з куркою і овочами .

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти