Рецепт апетитного млинцевого пирога з грибами, овочами і вершковим соусом

20 серпня 2020, 19:23
Зі звичайних млинців можна приготувати цілий закусочний торт

Млинцевий пиріг з грибами, беконом, овочами і вершковим соусом – це апетитна гаряча закуска, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Кількість інгредієнтів в рецепті розрахована на одну порцію.

Закусочний пиріг з опеньками і беконом

Реклама

Млинцевий пиріг з грибами

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 218 ккал на 100 г

Складові:

  • 3 тонких млинця на молоці
  • 30 г бекону
  • 70 г опеньків
  • 30 г помідори
  • 30 г солодкого перцю
  • 40 г твердого сиру
  • 20 г вершкового масла
  • Листок салату

Читайте також:

Для соусу:

Реклама
  • 30 г вершків 20%
  • 15 г смажених печериць
  • Соєвий соус – 5 г
  • Сіль, перець – за смаком

Дивіться відео, як приготувати млинці зі щавлем:

Спосіб приготування:

  1. Заздалегідь приготувати звичайні млинці з пшеничного борошна на молоці. Кожен млинець розрізати на чотири частини.
  2. На одній сковороді протягом 5-10 хвилин обсмажити нарізані шматочками опеньки, на другій – бекон, помідор і перець (нарізати на свій розсуд).
  3. Змішати вміст обох сковорідок. На кожен шматочок млинця покласти частину начинки, знову млинець – і так доверху.
  4. Покласти на деко, застелене пергаментом, посипати тертим сиром і запікати при 190 °С протягом 5 хвилин.

Як зробити соус для млинцевого пирога

Вершки змішати зі шматочками смажених печериць, додати соєвий соус, дати закипіти, посолити і поперчити за смаком. Млинці викласти на лист салату, полити соусом і подавати.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом тонких млинців на пиві з грибами і сиром.