Головна Сьогодні

Три рецепта тонких млинців на молоці

Кращі рецепти млинців на молоці

Ідеальні млинці на молоці – це тонкі, майже прозорі. Вони можуть бути мереживними, з дірочками, так і без них. Приготувати тонкі млинці досить просто: потрібно замісити рідке, але тягуче тісто, і наливати його на добре розігріту сковороду невеликими порціями.

Ми вибрали для вас кращі рецепти тонких млинців на молоці . Загорнути в них можна абсолютно будь-які начинки – як солодкі, так і несолодкі.

Млинці на молоці з яйцем

Млинці на молоці
Млинці на молоці
Фото: Pixabay

Час приготування:

  • 30 хвилин

Інгредієнти:

  • Борошно – 100 г
  • Цукор – 1 ст.л.
  • Яйця – 2 шт.
  • Соняшникова олія – 1 ст.л.
  • Молоко – 300 мл

Спосіб приготування:

  1. Покласти борошно, цукор і щіпку солі у велику миску. Зробити лунку в центрі, додати яйця, масло і 2 ст. л. молока.
  2. Збити віночком до отримання однорідної маси.
  3. Повільно влити молоко, що залишилося, помішуючи, щоб вийшло гладке тісто без грудочок.
  4. Розігріти млинцеву сковороду, змащену маслом, і посмажити на ній тонкі млинці.

Дивіться відео, як зірки готують млинці:

Млинці на молоці і на воді

Млинці на молоці з водою
Млинці на молоці з водою
Фото: Pixabay

Час приготування:

  • 30 хвилин

Інгредієнти:

  • Пшеничне борошно – 1 склянка
  • Холодне молоко – 2/3 склянки
  • Холодна вода – 2/3 склянки
  • Яйця – 3 шт.
  • Вершкове масло (розтоплене) – 3 ст.л
  • Сіль – 1/4 ч.л.

Спосіб приготування:

  1. У борошно додати яйця, молоко, воду, сіль, вершкове масло і перемішати до отримання однорідної маси.
  2. Поставити в холодильник на півгодини (частки борошна вберуть вологу і млинчики будуть більш ніжними) або більше.
  3. Розігріти антипригарним сковороду і злегка змастити розтопленим вершковим маслом.
  4. На кожен млинець налити 2-3 ст.л тіста, смажити приблизно по хвилині з кожної сторони.

Млинці на молоці з дірочками

Млинці з дірочками
Млинці з дірочками
Фото: Pixabay

Час приготування:

  • 30 хвилин

Інгредієнти:

  • Молоко 3.2% -ної жирності – 500 г
  • Борошно – 170 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Олія соняшникова – 3 ст. л.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка

Спосіб приготування:

  1. У глибокій мисці збити вінчиком яйця з двома столовими ложками олії. Додати молоко.
  2. Додати борошно, сіль і цукор.
  3. Добре збити віночком тісто.
  4. Додати столову ложку соняшникової олії і перемішати.
  5. Випікати млинці на сильно розігрітій сковороді з двох сторін.
  6. Згорнути трикутничками і викласти на блюдо.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати млинці, які не забруднивши гору посуду . "Сьогодні" також ділилися рецептом смачних бананових оладок .

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти