Топ пляжів

Як правильно худнути

Готуємо джем з абрикос

Модні джинси

Тести

Найдорожче

Як приготувати млинці на пиві з грибами і сиром

Рецепт закускових млинців з несолодкою начинкою

Тонкі млинці можна пекти на молоці, сироватці, кефірі та навіть пиві. Останні мають яскравий хлібний аромат і чудово підходять для фарширування несолодкими начинками, наприклад грибами, зеленню і сиром.

Млинці на пиві можна готувати на сніданок або подавати як гарячу закуску. У будь-якому разі це рецепт, який обов'язково варто спробувати.

Млинці на пиві з грибною начинкою

Млинці з грибами і сиром
Млинці з грибами і сиром / Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 1,5 години

Калорійність:

  • 151 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Для тіста:

  • 200 г борошна
  • 3 яйця
  • 250 г жирної сметани
  • 200-300 мл світлого ячмінного пива
  • 150 г шпинату або руколи
  • По дрібці солі й цукру
  • Топлене масло
  • Рослинна олія для смаження

Читайте також:

Для начинки:

  • 300 г печериць
  • Топлене масло
  • 150 г бринзи
  • 100 г м'якого вершкового сиру
  • Сіль, мелений чорний перець

Дивіться відео, як зробити дріжджові млинці з медом:

Спосіб приготування:

  1. Просійте борошно для млинців у велику миску, додайте сіль і перець. Злегка збийте в іншій мисці яйця зі сметаною, влийте в борошно, ретельно перемішайте.
  2. Поступово помішуючи, влийте 200 мл пива, перемішайте до однорідності, накрийте і дайте настоятися 30 хвилин.
  3. У шпинату видаліть стебла, листя покладіть на суху гарячу сковороду, закрийте кришкою, готуйте на середньому вогні 3 хвилини. Порубайте шпинат і ретельно відтисніть. Додайте шпинат у тісто і перевірте консистенцію – вона має бути як у рідкої сметани. За потреби додайте ще пива.
  4. Випікайте на добре розігрітій сковороді тонкі млинці, кожен раз змащуючи сковорідку олією. Тримайте готові млинці теплими в каструлі під кришкою.
  5. Для начинки наріжте шампіньйони тонкими скибочками, обсмажте у великій сковороді в топленому маслі на сильному вогні до випаровування рідини, 5-7 хвилин. Змішайте бринзу з вершковим сиром, змастіть цією сумішшю кожен млинець, посипте смаженими грибами і скрутіть у трубочку.

Як подавати млинці

Покладіть млинці в змащену маслом сковороду з товстим дном, прогрійте на слабкому вогні 5-7 хвилин. Подавайте негайно.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами солодких млинцевих пирогів. Сьогодні.Lifestyle також розповідали, як приготувати млинці з яблуками і сиром.

Реклама
Найважливіші та найцікавіші новини завжди під рукою
Life Сьогоднi в telegram-каналi Пiдпишись на RSS-канал Life Сьогоднi на Google News
Реклама
Гороскоп
Твій гороскоп на Сьогодні
Читати гороскоп
Just do it
Корисна порада на Сьогодні
Частіше проявляти емоції
Чому це важливо?
Лайфхак дня
Як швидко охолодити каву
Хакнути
Сольник зірки
MONATIK
31 липня / 20:00
5 головних концертів липня
Чи гідний сервіс на відпочинку в Україні?
Дізнатися більше про відпочинок
Спецпроект
Календар лайфхаків на літо
Липень
Лайфхаки за календарем
Гороскоп
Твій гороскоп на тиждень
18 - 25 липня
Читати гороскоп
Найдорожчий спецтопік
Дорожче просто не знайдеш
Оренда VIP-яхти — ₴27 000/година
За що такі гроші?
тест
Впізнаєш зірку за її модним образом?
Спробувати
Куди піти
Атмосферні тераси Києва для літніх вечорів
Хочу дізнатися!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти