Простий рецепт для обіду: картопляний суп з фрикадельками

13 вересня 2018, 14:18
Ситна і зігріваюча осіння страва

Для приготування супу ви можете використовувати будь-який бульйон – курячий, овочевий, яловичий. Кількість рідини додайте на свій смак.

Суп з фрикадельками

Реклама

Інгредієнти:

  • Яловичий фарш – 450 г
  • Сухі хлібні крихти – 1/2 чашки
  • Сіль, перець, копчена паприка – за смаком
  • Картопля – 2-3 шт.
  • Бульйон – за смаком
  • Цибуля – 1 шт
  • Морква – 1 шт
  • Перець – 1 шт
  • Часник – 1 зубчик

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Змішайте фарш з хлібними крихтами і спеціями. Сформуйте маленькі фрикадельки.
  2. Почистіть картоплю і наріжте її кубиками.
  3. Викладіть картоплю в каструлю, зверху помістіть фрикадельки і акуратно залийте бульйоном. Поставте варитися.
  4. Тим часом подрібніть в кухонному комбайні цибулю з морквою і перцем. Овочеву суміш викладіть в сковороду і тушкуйте на невеликій кількості рослинної олії.
  5. Коли картопля майже звариться, додайте овочеву суміш до супу.
  6. Перед подачею видавіть в суп зубчик часнику. Такий суп смачно їсти разом з житнім або гречаним хлібом.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати смачний суп з полентою і овочами. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом крем-супу з білими грибами і часниковими грінками.

Дивіться відео про найдорожчі супи світу: