Пісний рецепт: тушкована зелена квасоля з помідорами чері

27 грудня 2017, 11:54
Тушковані на сковороді овочі можна подавати як основну страву або гарнір до риби

Квасоля з помідорами Фото: strongertogether.coop

Стручкова квасоля – продукт з низьким вмістом калорій, який включає масу корисних вітамінів і мікроелементів. Така квасоля ідеально підходить для приготування пісних страв.

Зелена квасоля з помідорами і часником

Реклама

Складові:

  • Заморожена зелена різана квасоля – 200 г
  • Помідори черрі – 20 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Очищені горіхи – 30 г
  • Кунжутне насіння – 1 ч. Л.
  • Олія рослинна нерафінована – 4 ст.л.
  • Перець чорний – мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Орегано – за смаком
  • Мелений мускатний горіх – за смаком

Рецепт приготування:

1. Розігрійте рослинну олію на сковороді. Додайте розрізаний поперек навпіл часник і смажте 2-3 хвилини.

Реклама

2. Приберіть часник, додайте цілі помідори черрі і, швидко помішуючи, обсмажте їх протягом хвилини, поки не почне тріскатися шкірка.

3. Додайте размороженную зелену квасолю. Посоліть, додайте орегано і мускатний горіх. Готуйте ще 3-4 хвилини, постійно помішуючи.

4. На окремій сухій сковороді обсмажте нарізані горіхи.

Реклама

5. Викладіть на плоску тарілку квасоля і черрі, посипте горіхами і кунжутним насінням.

Нагадаємо, раніше вчені заявили, що зелена квасоля здатна виводити токсини.

Дивіться відео, як легко позбутися від кісток в рибі: