Причина наших хвороб – забруднення організму, через яке порушується робота внутрішніх органів. Очищення організму необхідне кожному з нас, щоб позбутися хвороб. Забезпечити виведення шлаків і токсинів – значить помолодіти на 10-15 років, повідомляє "Ортодокс".
За своє життя людина з'їдає приблизно 40 тонн різного продовольства. На жаль, продукти після промислової обробки втрачають більшість вітамінів і мінералів. Всі крупи ми їмо в очищеному від оболонки вигляді (шліфованої), але ж саме в оболонці міститься більшість вітамінів і мінералів. При переробці злакових культур у борошно втрачається майже 100% всіх вітамінів і мінералів. При термічній обробці та консервуванні будь-яких продуктів харчування втрачається від 50 до 100% вітамінів і мінералів.
Шкідлива їжа, позбавлена вітамінів, наповнена барвниками, загусниками і ароматизаторами, потрапляє в шлунково-кишечний тракт. Якби не його захисні функції, то нам вдавалося б прожити не більше 30 років, а може, й менше ...
Неякісні продукти перетворюють наш організм у справжнє звалище відходів, шлаків і токсинів. Ми набиваємо себе всім, чим доведеться, і труїмо себе тютюном і алкоголем. Ми засмічуємо землю, на якій живемо. Потім ми вдихаємо, випиваємо і з'їдаємо результати цього засмічення. І так їжа містить в собі величезну кількість токсинів і консервантів і позбавлена натуральних вітамінів, а ми ще й хвороби, що виникають через неї, лікуємо сильнодіючими хімічно синтезованими ліками, які також отруюють організм і дають тільки тимчасове полегшення.
Організм не може видалити токсини природним шляхом і починає виділяти їх неправильно, що призводить до всіляких хвороб і недуг. Здорові клітини засмічуються токсинами і стають уразливі для мікробів, бактерій і вірусів.
"Сонце, повітря і вода – наші кращі друзі!". А якщо додати до них лікувальні трави і природні продукти-очисники, то ми зможемо повернути нашому організму чистоту і здоров'я.
5 продуктів для ефективного виведення токсинів
1. Зелені овочі
Хлорофіл, що міститься в зелених продуктах, здатний взаємодіяти з канцерогенними речовинами, допомагаючи швидко вивести їх з організму. Рекомендується їсти овочі 2 рази на день, на обід і на вечерю. Кращі джерела хлорофілу: рукола, салат, шпинат, петрушка, зелена квасоля, капуста.
2. Буряк
Буряк містить особливі пігменти, що сприяють детоксикації печінки. Крім того, вони мають яскраво виражену антиоксидантну дію. Буряк можна вживати як в свіжому, так і в приготованому вигляді.
3. Куркума
У приправі міститься хімічний компонент куркумін, що володіє протизапальною дією. Куркума також сприяє виведенню токсинів з печінки.
4. Часник
Часник стимулює процес детоксикації організму, а також знижує ризик розвитку раку шлунка і товстої кишки. Регулярне вживання часнику позитивно позначається на стані серцево-судинної системи.
5. Сімейство капустяних
До родини капустяних відносяться: качанна капуста, брокколі, ріпа, бруква, брюссельська і цвітна капуста. Ці овочі допомагають очистити організм від скупчення токсинів і забезпечують баланс вироблення естрогену. Більшість із них містить хлорофіл.
Читайте також:
- Від яких харчових звичок потрібно відмовитися цього року
- Україна постачатиме Молдові м'ясо і молочні продукти
- Яких страшних хвороб можна уникнути, якщо ретельно мити руки
- Продукти, які змусять мозок працювати краще
- "ПродуктНаш!": У Криму заявили про відсутність української їжі на новорічних столах
- Співачка Вікторія Дайнеко розкрила секрет швидкого схуднення
- Вся правда про продукти для схуднення
- "Індекс олів'є": у скільки обійдеться святковий салат в Києві, Донецьку та Криму
- Сім продуктів, які не можна переїдати