Помідори по-корейськи: швидкий рецепт гострої овочевої закуски

25 серпня 2020, 15:52
Малосольні гострі помідори – ідеальне доповнення до будь-якої гарячої страви

Помідори по-корейськи

Помідори по-корейськи – відмінна літня закуска. Вона готується з помідорів, перцю, часнику і зелені. Іноді в неї додають терту моркву.

Помідори маринують близько 6-8 годин. Але щоб вони повністю ввібрали в себе весь букет аромату і смаку заправки, слід відправити їх в холодильник на ніч.

Реклама

Помідори по-корейськи

Помідори по-корейськи

Час приготування:

Реклама
  • 15 хвилин

Калорійність:

  • 74 ккал на 100 г

Складові:

  • 2 кг помідорів
  • 4 болгарських перці
  • 2 головки часнику
  • 2 червоних гострих перці
  • 1 пучок зелені

Читайте також:

Реклама

Для заправки:

  • 100 г оцту
  • 100 мл рослинної олії
  • 100 г цукру
  • 2 ст.л. солі
  • 2 ст.л. готової гірчиці

Дивіться відео, як вирощують помідори в Україні:

Спосіб приготування:

  1. Для заправки перець, часник, гострий перець перекрутити на м'ясорубці або подрібнити в блендері.
  2. Додати сіль, цукор, гірчицю, оцет і рослинну олію, дрібно нарізану зелень. Перемішати.
  3. Помідори розрізати навпіл.
  4. У підходящий посуд скласти помідори, на них викласти заправку.
  5. Щільно закрити посуд кришкою, струснути, перевернути кришкою вниз і прибрати в холодильник.
  6. На наступний день перевернути кришкою вгору, тримати в холодильнику.

Корисна порада

Помідори для закуски потрібно вибирати стиглі і солодкі.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати лечо на зиму. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом в'ялених помідорів по-італійськи.