Печиво "Сердечка" з джемом на День святого Валентина

5 лютого 2020, 13:15
Дізнайтеся, як спекти печиво на 14 лютого

Печиво на День Валентина

Яскраве, ароматне і дуже смачне печиво легко готується і створює святковий настрій на День святого Валентина. Якщо у вас не малинового джему, замініть його полуничним, вишневим, журавлинним або смородиновим.

Дивіться відео, як спекти галетное печиво з ягодами:

Реклама

Читайте також:

Печиво на 14 лютого

Реклама

Час приготування:

  • 45 хвилин

Калорійність:

  • 305 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 150 г вершкового масла
  • 1/3 склянки цукрової пудри
  • 1 яєчний жовток
  • 1/2 ч.л. ванілі
  • 220 г борошна
  • 5 ст.л. малинового варення

Спосіб приготування:

  1. Розм'якшене вершкове масло збити з цукровою пудрою, додати яєчний жовток, ваніль. Невеликими порціями додати борошно. Замісити тісто.
  2. Взяти дві столові ложки тесту, скачати в кульку, а потім розкачати в круглий коржик діаметром сім см. Перекласти на застелений пергаментом деко. Аналогічно вчинити з рештою тестом.
  3. У центрі кожного коржика невеликий формочкой видавити сердечко, залишаючи під низом тонкий шар тіста. Виїмки-сердечка заповнити малиновим варенням. Це зручно робити за допомогою кондитерського шприца або мішка.
  4. Випікати в розігрітій до 180 °С духовці 15-20 хвилин або до світло-золотистого кольору.

Корисна порада

Варення для начинки повинно бути густим або термостійким, щоб не розтеклося під час випічки.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, які салати приготувати на 14 лютого . "Сьогодні" також ділилися рецептами кексів на День святого Валентина .