"МастерШеф": фантастичні булочки з корицею від Ектора Хіменес-Браво

9 червня 2020, 15:24
Рецепт сінабонів з вершковим сиром в духовці

Ектор і булочки

Щосуботи глядачі стежать за шоу "МастерШеф. Професіонали" на СТБ. У проєкті готують не тільки учасники, а й судді: Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський, Ольга Мартиновська. Крім того, вони радують своїх глядачів і поза кадром, розробляючи і описуючи все нові рецепти.

Цього разу суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом сінабонів: "Ви ніколи в житті не спробуєте нічого смачнішого!"

Реклама

"Сінабони тануть у роті, булочки з крем-сиром і корицею. Вони зроблять вас щасливими, обожнюваними своєю сім'єю і гостями", – заінтригував Ектор.

Булочки з корицею від Ектора Хіменес-Браво

Ектор Хіменес-Браво – суддя кулінарного шоу "МастерШеф"

Реклама

Інгредієнти на тісто:

  • 250 мл молока
  • 2 яйця кімнатної темпаратури
  • 75 г вершкового масла кімнатної температури
  • 520-600 г борошна
  • 100 г цукру
  • 1/2 ч.л. солі
  • 1 пакет активованих сухих дріжджів (7 г)

Читайте також:

Начинка:

Реклама
  • 200 г коричневого цукру
  • 3 ст.л. меленої кориці
  • 75 г м'якого вершкового масла

Заготовки булочок

Глазур (фростінг):

  • 110 г м'якого крем-сиру
  • 55 г м'якого вершкового масла
  • 180 г цукрової пудри
  • 1/2 ч.л. ванільного екстракту
  • 1/8 ч.л. солі

Булочки з глазур'ю

Спосіб приготування:

  1. Нагрійте молоко (тепле) додайте дріжджі, не перемішуйте.
  2. Змішайте у великій мисці вершкове масло, цукор, сіль, яйця з сумішшю дріжджів, добре перемішайте і потім додайте борошно.
  3. Вимішуйте тісто 10 хвилин руками або 5 хвилин на середній швидкості в комбайні.
  4. Збризніть олією тісто і дайте відпочити, накривши плівкою в теплому місці.
  5. У невеликій мисці змішайте коричневий цукор, корицю і відкладіть.
  6. Розкачайте тісто до розмірів 45 на 55 см, змастіть 75 г вершкового масла і додайте суміш кориці і коричневого цукру.
  7. Зробіть рулет, починаючи з найдовшою боку, отримаєте рулет 45 см в довжину.
  8. Наріжте на 12 булочок, викладіть в прямокутну форму, змащену маслом і накрийте плівкою. Дайте підійти в теплому місці протягом 45 хвилин.
  9. Нагрійте духовку до 200°С. Випікайте сінабони в центрі духовки 15 хвилин.

Як зробити глазур для сінабонів

Поки випікаються булочки, зробіть глазур (фростінг). Змішайте крем-сир, вершкове масло, цукрову пудру, ваніль і сіль до повітряного стану.

Дайте сінабонам охолонути 15-15 хвилин і змастіть ще теплі сінабони глазур'ю (фростінгом). Смачного!

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом булочок "Равлики". Сьогодні.Lifestyle також писали, як приготувати сінабони з родзинками.