Кращі рецепти: пряна свинина з грибами

23 листопада 2018, 09:50
Покроковий рецепт ситного страви від ведучого каналу "Україна" Григорія Германа

Гуляш зі свинини

Тушкована свинина з печерицями та томатною пастою – те, що потрібно для ситного зимового обіду. Григорій Герман показав, як приготувати цю страву на власній кухні.

Пряна свинина з грибами

Реклама

Складові:

  • 400 г свинини
  • 250 г грибів
  • 1 цибуля ріпчаста 
  • 1 ст.л. оливкової олії
  • 1.5 ст.л. паприки
  • 1 ст.л. томатної пасти
  • 200 мл курячого бульйону
  • 100 г сметани
  • сіль, чорний перець

Рецепт приготування:

  1. Для початку розігрійте олію. Цибулю наріжте досить великими шматками, додайте в пательню.
  2. Поки цибуля смажиться, наріжте м'ясо невеликими кубиками. Додайте свинину до цибулі.
  3. Гриби наріжте великими шматочками і додайте в пательню, перемішайте. Залиште на сильному вогні на 3-4 хвилини.
  4. Додайте паприку і томатну пасту, влийте бульйон і тушкуйте 8-10 хвилин.
  5. Зменшіть нагрів до мінімуму і додайте сметану. Залиште потомитися на невеликому вогні.
  6. Перекладіть м'ясо на тарілку і подавайте, за бажанням прикрасивши зеленню.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом свинини з яблуками і шавлією від Джеймі Олівера. Ми також писали, як приготувати стейки з розмарином від Даші Малахової.

Реклама

Дивіться відео, як обрати безпечне і свіже м'ясо: